Ben jij de onderneemster die wij zoeken?

Lijkt het jou leuk om stellen voor te bereiden op een van de mooiste maar tegelijk spannendste gebeurtenissen uit hun leven? Dat kan! Als jij cursusleidster wordt bij Cursus Bevallen ga jij er voor zorgen dat jouw cursisten vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien, jij gaat het verschil maken!

Cursus Bevallen is op zoek naar echte mama ondernemers; vrouwen die naast mama zijn ook aan de slag willen als zelfstandig onderneemster! Belangrijk om te vermelden, de investering die je doet kan binnen korte tijd terugverdiend worden. Cursus Bevallen vindt het heel belangrijk dat je kunt doen wat je leuk vindt zonder het gevoel te hebben te moeten werken.

Aan de slag!

Cursus Bevallen biedt jou de mogelijkheid om na de opleiding gelijk aan de slag te kunnen zodat jij zelfstandig een groeps-, privé of 1 daagse cursus kunt geven. Na het succesvol afronden van de interne opleiding wordt de website aangepast met jouw gegevens, jouw folders worden gedrukt en jij kunt aan de slag in je eigen regio. Cursus Bevallen helpt jou bij de online vindbaarheid, zelf kun je contact leggen met verloskundigen, ziekenhuizen en andere partijen in jouw regio die iets voor jou kunnen betekenen. Ook zou je kunnen deelnemen aan beurzen, hier ben je helemaal vrij in. Uiteraard blijft Cursus Bevallen altijd aanspreekpunt en is er veel contact onderling.

Kom jij ons team versterken?

Welke voorwaarden stelt Cursus Bevallen:

  • Cursus Bevallen vindt het belangrijk dat je weet waar je het over hebt, daarom is een voorwaarde om de opleiding te starten dat je zelf bevallen bent. Dit kan op de natuurlijke manier of dmv een keizersnede
  • Ondernemerschap zit in je bloed, je kunt niet stil blijven zitten want in dit vak heb je bijna geen terugkerende klanten
  • HBO denkniveau, het is fijn als je kunt schakelen tussen verschillende niveaus tijdens de cursus
  • Ook is je empathisch vermogen goed ontwikkeld, helaas kom je ook minder goede zwangerschappen tegen
  • Let op, je bent bereid om in het weekend te werken! De 1 daagse cursussen zijn op een zaterdag of zondag
  • De huidige locaties zijn Almere, Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Woon je in een plaats waar veel jonge gezinnen zich vestigen dan kun je daar aan de slag! Denk aan Zwolle, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Haarlem. Heb jij zelf het idee dat jouw regio nog een leuke cursus nodig heeft, mail mij gerust
  • Een vooropleiding of ervaringen vanuit de gezondheidszorg is fijn maar geen vereiste. Wel is de cursus goed te combineren met werk als bijvoorbeeld lactatiekundige, doula of een (zwangerschaps) massage praktijk. Je kunt klanten uit de cursus iets extra’s aanbieden.
  • Het allerbelangrijkste….. passie voor de geboortezorg!

Wil je starten?

In november is de eerste opleidingsronde geweest, in het nieuwe jaar zal er weer een opleidingsgroep starten. Afhankelijk van hoeveel deelneemsters plannen we de opleidingsdagen in ongeveer 1 maand. Daarna ga je direct aan de slag en loop je mee om het geleerde in de praktijk te brengen! Zolang als nodig om helemaal zelfstandig aan de slag te kunnen.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd hoe jij kunt starten? Mail vrijblijvend jouw gegevens (cv en motivatie) naar kim@cursusbevallen.nl

Meer?

Wil je meer dan alleen de zwangerschapscursus geven? Dan biedt Cursus Bevallen jouw de mogelijkheid om de 100% natuurlijke essentiële oliën van DōTERRA te verkopen. Dit kan naast het geven van de cursus maar dit kan ook zonder dat je de cursus gaat aanbieden. Enige voorwaarde is dat je interesse hebt in een gezonde leefstijl voor jou en je gezin en het leuk vindt om dit op andere mensen over te brengen. Ook dit past weer mooi bij verschillende beroepen zoals masseur, doula of een gezinscoach. Nieuwsgierig? Laat het mij weten en ik vertel je graag meer over hoe jij vanuit huis zelf een bedrijf kunt starten.