Welkom,

Leuk dat je een kijkje neemt op de website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een zwangerschapscursus en mag ik jullie dus feliciteren met de komst van een klein wondertje!

Graag stel ik mij kort voor; Ik ben Kim Antons, samen met mijn vriend en onze twee kinderen wonen we in een klein dorpje binnen Almere.

Sinds 2012 ben ik eigenaar van Cursus Bevallen in Almere. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles rondom zwangerschap en bevallen en na mijn eigen zwangerschappen is mijn interesse nog meer aangewakkerd. Zwanger zijn is zo iets bijzonders, iedere keer weer kan ik ontroerd raken van de verhalen die ik hoor. Toen ik de kans kreeg om dit bedrijf te starten heb ik dat met beide handen aangepakt en nog nooit 1 seconden spijt gehad van deze beslissing. Mahatma Gandhi zei het al: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit een dag te werken”. Langzaam ben ik gaan uitbreiden en inmiddels bied ik de cursus aan op 3 locaties. Ik hoop in de toekomst nog verder uit te mogen breiden en enthousiaste dame te mogen verwelkomen binnen de organisatie!

Mijn doel is om iedereen die de cursus volgt zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankomende bevalling en daardoor een mooie beval ervaring mee te geven (lees hier meer over waarom een cursus belangrijk is). Dit hoeft niet een bevalling te zijn volgens het boekje, juist weten wat je kunt doen als het anders loopt dan gepland kan jullie bevalling positief beïnvloeden.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de verschillende cursussen en voel je vrij contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt.

Vrolijke groet,

Kim Antons

ps: Naast Cursus Bevallen heb ik een bedrijf in Essentiele oliën. Deze 100% natuurlijke oliën kunnen heel goed ingezet worden tijdens de zwangerschap en bevalling. Maar ook na de geboorte is het een geweldig hulp voor het hele gezin. Neem een kijkje op www.natuurlijkvoorhetgezin.nl voor meer informatie en leuke workshops.

Kim Antons
Cursusleidster en eigenaar Cursus Bevallen.

Leuke weetjes
Twee kinderen, Lotte (2010) en Jelte (2011)

Twee keer thuis bevallen op een zondag