[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ scroll_down=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Allereerst….waarom Cursus Bevallen en Doterra essentiële oliën?

Al jaren geeft ik met veel plezier Cursus Bevallen en ik zie vaak dat ouders tijdens de zwangerschap bewuster gaan leven om zo gezond en fit mogelijk door het leven te gaan. Ook zie ik dat veel vrouwen kleine en soms grote klachten tijdens de zwangerschap ervaren. Reguliere medicatie mag je niet altijd gebruiken of misschien wil je dat zelf liever niet. Inmiddels weet ik dat er heel veel mogelijkheden zijn om op een gezonde en veilige manier toch goed de zwangerschap te doorlopen! En ook als je geen klachten hebt; “je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”. Je kunt er voor zorgen dat je lichaam optimaal functioneert zodat je eventuele ziektes en kwaaltjes makkelijker het hoofd kunt bieden.

Ook na de bevalling kun je als jonge ouders best wat ondersteuning gebruiken voor jezelf of jullie kindje. Doterra gebruikt klinische en medicinale benaderingen in de toepassing van de olie, voor ziekten en uiteenlopende lichamelijk klachten en aandoeningen. Wereldwijd is er meer aandacht voor de keerzijde van synthetische medicatie en hierdoor is er weer aandacht voor de oude natuurlijke geneeswijzen en Aromatherapie. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Ik ben begonnen met de thuis apotheek ( Physician kit + diffuser) aan te schaffen om uit te testen op mijn eigen gezin . Wat een heerlijke producten, ik was er gelijk helemaal weg van. De oliën hebben direct invloed op je lichaam, geest, ruiken heerlijk en zijn 100% natuurlijk. En…..het werkt!! Schaafwondjes verdwijnen als sneeuw voor de zon met Melaleuca, mijn dochter had veel last van slijm in haar keel en opgezette klieren en na een paar avonden de difusser op haar kamer met Breathe waren de klachten verdwenen. Ook een koortslip was binnen een paar dagen verdwenen met Melaleuca. En wat dacht je van een diepe slaap? Elke avond een paar druppels pure lavendel onder je voeten masseren en je zult meer ontspanning ervaren. Mijn eigen favoriet is Serentity, heerlijk ontspannend voor jong en oud en hij ruikt heerlijk; lavendel met een vleugje vanille is wat mij betreft de beste omschrijving. Binnen een paar weken had ik al heel veel gelezen over de vele mogelijkheden van de oliën en was ik er van overtuigd dat meer mensen hiervan moeten weten. Vandaar dat ik dit deel op de site van Cursus Bevallen.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_three_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Waarom Doterra essentiële oliën?

Doterra is Latijns voor ‘Gift van de Aarde’ en is wereldmarktleider in etherische oliën. De intentie van het bedrijf is om essentiële oliën aan te bieden die zo natuurlijk en krachtig zijn als nooit eerder bestond. Doterra biedt essentiële oliën van therapeutische kwaliteit (CPTG® certificatie) die de capaciteit hebben om de levenskwaliteit te verbeteren via verspreiding in de lucht, door deze op het lichaam te smeren of zelfs in te nemen. Doterra werkt samen met artsen en wetenschappers om zich te blijven ontwikkelen.

 • 100% pure essentiële oliën
 • 100% zuiver, dus niet verdund
 • 100% natuurlijk
 • gecertificeerd op therapeutische waarde
 • geen synthetische bestanddelen
 • geen conserveringsmiddelen

De essentiële oliën zijn 100% puur, kieskeurig geëxtraheerd uit planten en bloemen. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen aantasten. Tevens zijn deze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.
[/av_textblock]

[/av_three_fifth][av_two_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_video src=’https://youtu.be/JfEWbmcvzQ4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”][/av_textblock]

[/av_two_fifth][/av_section][av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Het ontstaan van Doterra

In het voorjaar van 2008 kwam een groep mensen uit de gezondheidszorg en zakenwereld bij elkaar. Deze mensen hadden allemaal diepgaande, persoonlijke ervaringen met de levensverbeterende voordelen van essentiële oliën. Ze deelden samen de gemeenschappelijke visie om een geheel nieuwe vorm van oliën met een therapeutische status op de markt te brengen. Een olie die tot ieders verbeelding sprak: van mensen die niets weten van oliën tot aan hen die worden beschouwd als de experts op dit gebied.

Ze stelden zichzelf de vraag “Wat als we de wereld een nieuw en krachtig wellness alternatief kunnen bieden door middel van essentiële oliën?”. Deze vraag werd beantwoord met de start van een geheel nieuw bedrijf genaamd dōTERRA, wat in het Latijn “Geschenk van de Aarde” betekent.

Het bedrijf dōTERRA beseft hoe belangrijk elke stap in het proces is, van het vervaardigen van essentiële oliën tot aan het vullen van de flesjes. Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceert dōTERRA ook voedingssupplementen en producten voor spa en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

De missie van Doterra


Het is de toewijding van dōTERRA om de levensverhogende voordelen van essentiële  oliën met een therapeutische kwaliteit te delen met de wereld. Zij doet dit door:
 • Het onderzoeken en ontwikkelen van essentiële oliën die voldoen aan ‘s-werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
 • Het produceren van oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
 • Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultent die, werkend vanuit huis of praktijk
 • Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe essentiële oliën met een therapeutische-graden kunnen worden gebruikt als zelfzorg alternatief.
 • Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de essentiële oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

[/av_textblock]
[/av_one_half]